close
100 g Smör
2 ägg
2 dl Socker; rågade
1 dl Vetemjöl
3/4 dl Siktad kakao
1 ts Vaniljsocker
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg o socker pösigt o blanda i fettet. Blanda med resten, häll i smord o bröad form med löstagbar botten. Grädda i 175 grader 24 min för form med 20 cm diameter, 21 min för form med 23 cm diameter. Bör helst stå minst 3 tim innan servering.
Det jag tycker är bra med den är att man inte behöver ha blockchoklad hemma, ändå blir den rätt smarrig.
2 ägg
2 dl Socker; rågade
1 dl Vetemjöl
3/4 dl Siktad kakao
1 ts Vaniljsocker
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg o socker pösigt o blanda i fettet. Blanda med resten, häll i smord o bröad form med löstagbar botten. Grädda i 175 grader 24 min för form med 20 cm diameter, 21 min för form med 23 cm diameter. Bör helst stå minst 3 tim innan servering.
Det jag tycker är bra med den är att man inte behöver ha blockchoklad hemma, ändå blir den rätt smarrig.
全站熱搜